Ankers Trøje – Billige garn alternativer

Baby- og børnestrik er noget af det mest populære at strikke. Mange af os starter med at strikke, fordi vi gerne vil strikke til egne eller andres børn. 

Her kan PetiteKnits opskrifter være et rigtig godt sted at starte, for disse opskrifter er dejligt begyndervenlige og meget omhyggeligt beskrevet. 

Ankers Trøje er et fint eksempel på en enkel børnetrøje, som er nem at strikke. Samtidig er den også ét af de mest ikoniske designs fra PetiteKnit, for den har de smukkeste effekter ved udtagningerne på bærestykket. 

Nogle elementer af Ankers Trøje kan måske være lidt udfordrende, hvis du er nybegynder, men heldigvis er der videoguides, som kan hjælpe dig godt på vej.

Jeg har udvalgt nogle af de billige garnalternativer, som kan erstatte det originale garn, hvis du vil strikke Ankers Trøje. 

Vigtig info

Du bør altid lave en strikkeprøve, før du strikker en opskrift. Uanset om du bruger det originale garn eller et billigere garnalternativ. 

VIGTIGT: Jeg har angivet antallet af nøgler og pris efter at der strikkes en størrelse 7-8 år, hvilket er den største størrelse. Det vil naturligvis være billigere at strikke en Ankers Trøje, hvis du strikker en mindre størrelse. 

Det originale garn til Ankers Trøje

 
Den originale Ankers trøje er strikket i Merinoull fra Sandnes Garn.

Denne garnkvalitet er ren merinould og dejlig blød, hvilket er ekstra vigtigt ved børnetøj. Børn har ofte mere sart hud, og derfor kan uld nemmere kradsere. 

Jeg har naturligvis prioriteret at udvælge andre garnkvaliteter, som er mindst lige så bløde som originalgarnet. 

 

Prisen på en Ankers Trøje i originalgarnet 

Dette priseksempel er lavet på den største version af Ankers Trøje. Det svarer til en størrelse 7-8 år. 
  • 6 nøgler Merinoull fra Sandnes Garn (100% uld)  – ca. 282 kroner

Garnalternativer til Merinoull fra Sandnes Garn

Følgende garnkvaliteter vil være en perfekt erstatning for Mernoull fra Sandnes Garn. Alle udvalgte garnkvaliteter er dejligt bløde, og jeg kan sagtens anbefale dem til børnestrik.
 
 

Jeg har også prioriteret at udvælge garn, som kan maskinvaskes. Det er bare en fordel med børnetøj. 

 

Din mulige besparelse 

Som altid er der penge at spare, hvis du vælge at strikke Ankers Trøje i en billigere garnkvalitet. 

Se bare her:
Pris med originalgarn Pris med billigste garnalternativ Potentiel besparelse
ca. 282 kroner
ca. 185 kroner
ca. 97 kroner

En besparelse på 97 kroner er måske ikke den største formue, men det er alligevel en ganske imponerende besparelse på 35% i forhold til originalprisen. 

Kunne du bruge min liste?

Jeg håber, at du kunne bruge denne liste – ellers har jeg også lavet en oversigt over garnalternativer til andre PetiteKnit opskrifter.

Til dig fra en strikke-, hækle- og garnentusiast

Spar penge på garn

Jeg elsker håndarbejde og kan bruge timevis hver eneste dag med strikkepinde eller hæklenål mellem hænderne.

Der er intet bedre end følelsen af at arbejde med lækkert garn, og derfor vil jeg gerne dele alle mine erfaringer med forskellige garnkvaliteter. 
Garnguiden

NYHEDSBREV

Gå ikke glip af nye tips og tricks